Over Ons

Hoe is Five Diamonds ontstaan?

6 jaar geleden is de grondlegger van 5D Five-Diamonds verhuist naar Brazilië. Zijn doel was het opzetten van een merk met producten gericht op gezondheid. Wereldwijd is de vraag naar gezondheidsproducten gestegen. Met de grote Braziliaanse markt leek het dus een goede keuze zich daar te vestigen. Na het zoeken van de juiste partners, waaronder artsen, is 5D Five-Diamonds begonnen. Onderzoek, samenstelling en (strenge) registratie van de producten hebben ruim drie jaar in beslag genomen, de eerste producten gingen hierdoor pas begin 2014 over de toonbank. Het unieke van 5D Five-Diamonds is dat zij alle producten zelf maakt. Alle producten worden dus ook in Brazilië geproduceerd. Er is gekozen voor een 10-tal producten om mee te beginnen. Deze collectie vormt de basis voor uw gezondheid. In de komende jaren zal 5D Five-Diamonds haar collectie uitbreiden.

Five Diamonds in Nederland

Achtergrond van de eigenaar in Nederland is de zorg. Werkzaam geweest als anesthesie verpleegkundige, heden nog steeds actief als ambulance verpleegkundige en interim manager in ziekenhuizen.

Vanuit Brazilië zijn allerlei sales modellen geprobeerd. Het traditionele model bleek de beste. Om de EU en daarbuiten te bedienen met de producten en een aansluiting te houden bij haar klanten is het van belang dat er een vestiging is in dit gebied. Centraal in Nederland is vanaf 2017, 5D Five-Diamonds International gevestigd en heeft zij het alleenrecht om 5D Five-Diamonds te importeren en exporteren als mede de naam te gebruiken.

Doelgroepen waar 5D Five-Diamonds International zich op richt is sport en fitness, gezond ouder worden, gezond zwanger zijn, vitaliteit voor alle leeftijden, op gewicht komen en blijven. Kortom een breed scala aan producten voor iedereen.

Met alle informatie die u treft op de site is het goed te bepalen welke producten van Five-Diamonds International precies bij u passen.Keurmerken van Five Diamonds

De ingrediënten van de producten van Five Diamonds hebben de WADA (world anti doping Agency) certificaten. Ook zijn alle producten geregistreerd en al vanaf eind 2013 goedgekeurd door (het extreem strenge) ANVISA, de Braziliaanse keuringsdienst van waren. 

niet goed geld terug beleid

5D Five-Diamonds hanteert een “niet goed geld terug”beleid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

In de toekomst

5D Five-Diamonds is continue op zoek naar de behoeften van haar klanten. In overleg met haar partner in Nederland wordt hier gezamenlijk naar gekeken en zullen er diverse nieuwe producten op de markt komen.

De website is vanaf half december 2017 vernieuwd. Deze site wordt gebruikt voor onder anderen het delen van kennis, product informatie en u kunt interactief uw vragen kwijt waarbij u zeer snel antwoord ontvangt.

Vragen, Opmerkingen en Recensies

Al uw vragen en opmerkingen kunt u altijd mailen via ons contactformulier. Wij zijn blij met uw mening.

Recensies worden alleen in behandeling genomen wanneer u een foto van u zelf met een van onze producten meestuurt. 

Ook onze Five Diamonds producten verkopen?

Dat kan en dat snappen we goed. neem contact op voor meer informatie. We kunnen gezamenlijk de mogelijkheden bespreken.